TEAM SQUASH ORIGINALS

Wat Squash Originals zo uniek maakt is dat wij specialisten uit verschillende disciplines bij elkaar hebben gebracht. Squash vaardigheden, fysieke ontwikkeling, voeding en mentale coaching samengevoegd in één methodiek. Wij leiden onze eigen trainers op, voor jeugd, volwassenen en voor de professionele spelers.

Seb Weenink | Squash Originals

Sebastiaan
Weenink

Founder &
Head coach

Someone | Squash Originals

Johan
Versluijs

Strength & Conditioning

Sluit

Renée Coutinho Juniors trainer

Ik ben fotograaf en parttime oppas bij drie hele leuke gezinnen. Naast sporten in de buitenlucht en reizen, breng ik veel tijd door op de squashbaan. Squash geeft me plezier, zelfvertrouwen en focus, en dankzij de trainingen en de nieuwe connecties die ik heb gemaakt, is het een serieuze passie (en verslaving) geworden!

Ik breng mijn tijd het liefst door in een omgeving waar respect en samenwerking voorop staan, en waar verborgen talenten ontdekt, ingezet en ontwikkeld kunnen worden. Ik ben dan ook super blij om deel te mogen uitmaken van het Squash Originals team!

Sluit

Vivian Koole trainer

Vanaf jongs af aan sta ik met heel veel plezier en passie op de squashbaan. Waar ik graag zelf goed wilde presteren, laat ik nu graag andere spelers hun squash kwaliteiten verbeteren en ontplooien. Naast mijn passie voor de squash, heb ik die ook voor kids. Als kindercoach is het mijn doel om de kinderen weer in hun kracht te zetten daar waar dat gewenst is.

Sluit

Sam Gerrits Juniors trainer

Al sinds mijn 3e jaar speel ik squash, daarnaast doe ik mijn opleiding op de PABO. Dit is dus de ideale combinatie om mijn passie voor squash en het onderwijzen van kinderen tot één te brengen. Het helpt dat ik tot de top van Europa hoor in mijn leeftijdscategorie en landelijk in de Nederlandse selectie speel.  

Sluit

Kalina Tsoneva Juniors trainer

I am 20 years old and I moved to the Netherlands from Bulgaria to study at university and develop my squash skills. I discovered squash when I was 11 and it immediately become an inseparable part of my life. I am very happy with this journey of challenging myself and all of the nice people that I am meeting with playing and going to competitions.
It has been a pleasure to show and share this passion for squash with everyone in the Squash Originals!

“Own your performance!”